Nyheder

Shimano gear Avanceret gearskifter

Shimano skifter til Shengmilo™

Shimano avancerede shifter er en af ​​de bedste på markedet, så der var ikke megen diskussion i vores Shengmilo™-team. Beslutningen var logisk, vi brugte Shimano skiftere til alle vores elcykelmodeller. Shimano tilbyder hurtigere og jævnere skift, uden et stort behov for vedligeholdelse og rengøring. Det er kendt som et langtidsholdbart og meget holdbart mærke. Med den rette pleje vil den fungere lige så godt som ny selv efter mange års endda årtiers daglig brug.

Shimano, Inc. (株式会社シマノ, Kabushiki-gaisha Shimano) er en japansk multinational producent af cykelkomponenter, fiskegrej og roudstyr. Det producerede golfudstyr indtil 2005 og snowboardudstyr indtil 2008. Med hovedkontor i Sakai, Japan, har virksomheden 32 konsoliderede datterselskaber og 11 ikke-konsoliderede datterselskaber. Shimanos primære produktionsanlæg er i Kunshan, Kina; Malaysia; og Singapore.

I 2017 havde Shimano et nettosalg på 3.2 milliarder USD, 38 % i Europa, 35 % i Asien og 11 % i Nordamerika. Cykelkomponenter udgjorde 80 %, fiskegrej 19 % og andre produkter 0.1 %. Virksomheden er børsnoteret med 93 millioner aktier udestående.
kilde: wiki

2 kommentarer on Shimano gear Avanceret gearskifter

 1. timo siger:

  Gode ​​shimano-fakta heh, men jeg husker virkelig, at dette mærke allerede var på min første cykel, da jeg var 10 år og ikke er over 30, dette er stadig den bedste skifter, tillykke til shimano

  1. shengmilo siger:

   Hej,

   tak for din kommentar.
   Vi er enige om, at Shimano simpelthen er den bedste! 🙂

   Hav en dejlig dag!
   shengmilo

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Rul til top
fejl: Indholdet er beskyttet !!