Nyheder

Shengmilo højkvalitets elcykel kan holde i mange år!

Shengmilo™ elcykler af høj kvalitet

Shengmilo™ høj kvalitet elcykler blev lavet med mange markedsovervejelser. Vi forsøgte kun at udvikle og bruge de bedste materialer, de bedste tilgængelige dele og inkludere de bedste funktioner, hvad vores kunder og brugere efterspurgte. Cykler er stærkt testet og mange modifikationer og ændringer introduceres, før vi er klar til at introducere nye modeller til verden. Det er derfor, vores e-cykelanmeldelser altid er høje, og vores feedback er for det meste meget positiv. 

Der er mange elcykler på markedet, så nogle gange kan beslutninger om, hvad de skal købe, være svære at træffe. Heldigvis er det få mærker som Shengmilo™, der skiller sig ud med sine avancerede funktioner og meget høj kvalitet! Shengmilo™-cykler er lavet til at holde og holde overgå dine forventninger!

Shengmilo™ er genkendelig for vores høje kvalitet, men også nogle andre eksklusive funktioner. De fleste af vores modeller har fede dæk, hvilket gør kørslen meget mere komfortabel og ser meget mere avanceret ud. Med hensyn til dækket er vores fordel også mag hjul der giver et futuristisk syn og giver også bedre bæredygtighed, da mag-hjulet ikke kan bøje eller beskadige så let. 

Er du en, der vil have fart, acceleration og drejningsmoment? Stop med at lede. Shengmilo™ sørgede for, at du kan få præcis, hvad du ønsker. Opgraderede børsteløse motorer op til 1000W er lavet for at gøre din tur bedre og for at gøre dig glad.

6 kommentarer on Shengmilo højkvalitets elcykel kan holde i mange år!

 1. Mesut siger:

  Guten Tag kann man bei ihnen Ersatzteile bestellen falls der Motor von mx01 kaputt gehen sollte?

  1. shengmilo siger:

   Kære Mesut,
   ja, hvis du køber direkte fra vores hjemmeside, vil alle reservedele og fuld support blive leveret til dig.
   Med venlig hilsen, Shengmilo

 2. vikentrigger siger:

  Kun hvordan får jeg den elektriske motor til at virke

 3. Luis siger:

  Godt, modellerne MX20 og MX21 på 500w er en homolog til den normative EPAC (Electronically Power Assisted Cycles) til Europa og España?

  En su caso, requerirán matriculación como ciclomotor y seguro obligatorio? Hvad er et europæisk homologecertifikat? Tak.

  1. Luis siger:

   Vigtigt ved download af homologación europæisk certifikat.

  2. shengmilo siger:

   Kære Luis,

   Gode ​​nyheder, Shengmilo elcykel har bestået EU EN15194-certificeringen.
   Den kan nu normalt bruges på de fleste veje.

   Bedste hensyn
   shengmilo

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Rul til top
fejl: Indholdet er beskyttet !!