Nyheder

Shengmilo MX21 video introduktion!

Shengmilo™ MX21-populariteten er steget i vejret i de sidste korte uger! Hvis du undrer dig over, hvorfor du bare kan se videointroduktionen. MX21 er en foldbar, slidstærk elcykel med stærke dobbeltaffjedringsdæmpere foran og bagpå og en kraftig motor.

Shengmilo™ MX21 er velegnet til begyndere såvel som til cykelentusiaster og professionelle. Det er en af ​​de mest positivt anmeldte e-cykler i historien!

Cyklen har et let, men meget stærkt stel af aluminiumslegering, der er kendt for at tage imod alle slags slag, uden at absorbere skader. Rammen har 5 lag elektrostatisk maling, der dækker aluminium.

Det aftagelige batteri er placeret direkte i rammen, hvilket gør det muligt at være større og bære mere kapacitet. Derfor har MX21 et 12.8ah batteri, hvilket anses for MEGET i elcykelbranchen.

Fordi vores ingeniører ikke var tilfredse med normal dækadfærd på ujævnt terræn, besluttede vi at montere det bedste 20" fedtdæk på en cykel. Det er meget godt på mange hårdere terræn som sne, mudder, sand, strande, bjergterræner, sumpe og så videre. Enhver motorcyklist, der prøvede et fedt dæk, ved, at der simpelthen ikke er nogen bedre mulighed. Vi besluttede at montere dæk type CST BFT 20×4.0. for dets stærke greb og lave modstand.

MX21 er drevet af en kraftig 48V og 500W børsteløs 75nm motor, der tilbyder et højt drejningsmoment, god acceleration og tophastighed på op til 40 kilometer i timen. Cyklen har også tonsvis af andre avancerede funktioner, såsom støddæmpere foran og bagpå, hvad der føles godt og glat, mens den kører på hårdt terræn, og den understøtter en vægt på op til 150 kg. Frontlyset er også kraftfuldt, så natturen er så god, som den bliver.
Gearskifteren er et avanceret 7-trins Shimano-gear med komplette Shimano-dele.

MX21-systemet har tre kørehastighedstilstande; Boost-tilstand, hvor du ikke længere behøver at tænde for den elektriske tilstand og er velegnet til træning. For det andet er Manpower-modellen, hvor du slår tilstanden til uden at dreje på styret i stedet for bare forsigtigt at træde i pedalerne med fødderne for at spare energi og batteri. For det tredje er Pure electric mode, hvor du ikke længere behøver at træde i pedalerne, i stedet bare justere hastigheden med dit styr og nyde farten.

6 kommentarer on Shengmilo MX21 video introduktion!

 1. Karl Peter Messerich siger:

  Ich have nicht so viel Glück mit meinem MX21!
  Ab Lieferung zeigte das Display nach kurzer Fahrt (1 – 3 km) the Fehlercode “E10”: then blieb die Geschw.Anzeige eingefroren, man couldn't die Anzeige nicht mehr umschalten von Ges.km auf Tages-km, Fahrzeit. Der Motor lief allerdings normal. Auf Reklamation beim Händler (E-Bay) er blevet en ny controller (14 Tage), der ikke har nogen Besserung Brachte. Hvis du ikke har vist en ny visning, har du modtaget en fejlmelding.
  Die Bremsen quietschten begge jämmerlich, alles Aufrauhen der Beläge, Entfetten der Bremsscheiben brachte keine dauerhafte Besserung, erst der Austausch der Beläge im Fachhandel brachte Ruhe.
  Die Teleskopgebel klapperte von Anfang an beim Überfahrengößerer Unebenheiten. Nach ca.400 km bemerkte ich, daß beim Bremsen mit der Vorderbremse das Vorderrad nach links auslenkt und der linke Holm sich nach hinten biegt. Als ich das beim Verkäufer reklamierte, antwortete er nicht mehr. Ich teilte E-Bay mit, daß ich wegen nicht behebbarer Fehler vom Kauf zurücktreten will. Svar: der Verkäufer verweigert den Rücktritt!
  Jetzt sitze ich da mit der defekten Gabel. Habe versucht, im Fachhandel eine andere, bessere Gabel zu finden, aber für die dicken Felgen coulde mein Händler bisher noch keinen Ersatz finden.
  Zwischenzeitlich hatte ich das (sehr gut funktionierende) Schaltwerk bliver ene af Shimano getauscht, da das originale fra zu weichem Materiale, der er bedst og efter jedem Liegendtransport im Kofferraum verbogen war und neu justiert were muste.
  Bin aber begeistert (wenn alles funktioniert) vom Fahrverhalten, Motor und Regelung. Nur die Bremsen könnten wirksamer und präziser sein.

 2. Cesar Chu Ortega siger:

  Hej gutter!
  Kan du venligst sende mig instruktioner om, hvordan man ændrer opladningsporten?

  Tak

  1. shengmilo siger:

   Kære Cesar,

   tak for dit spørgsmål og interesse for Shengmilo.
   Glad for at høre, at det lykkedes os at løse situationen via vores e-mail-samtale.

   Nyd dine daglige ture!
   shengmilo

 3. Eva siger:

  Det er også en dejlig cykel, men jeg vil holde fast i min mx02s, da den er hurtigere, og jeg aldrig behøver at folde. Tak for artiklen! Evee

 4. Nina siger:

  det ser godt ud! kunne du vise flere videoer?

  1. shengmilo siger:

   Hej Nina,
   Tak for din interesse!
   Vi vil forsøge at lave mere professionelle anmeldelsesvideoer.
   Tak!
   shengmilo

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Rul til top
fejl: Indholdet er beskyttet !!